CloseForm

LET'S TAKE SORTING TO THE NEXT LEVEL

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

22 03 2019

Occasions online!

#schouten

Goed nieuws!

Vanaf vandaag staan de occasions weer op onze website. Misschien was u al bang dat we geen occasions meer verkopen. U kon tenslotte niets op onze nieuwe website vinden. Waarom? Omdat we voor kwaliteit gaan. Zelfs bij onze occasions. Daarom moest ook deze pagina op de schop. Maar we hebben goed nieuws. Nu staan alle occasions weer opgepoetst en glimmend voor u klaar. Nieuwsgierig? Check dan snel de occasion pagina.

Hulp nodig?

Ziet u een geschikte occasion? Maar twijfelt u nog over de afmetingen. Of wilt u toch liever een nieuwe machine? Misschien wilt u hem graag even met eigen ogen bekijken. Vragen kan nooit kwaad. Wij helpen u namelijk graag een handje bij het maken van de juiste beslissing. U kunt ons altijd bereiken via sales@schoutenkampen.nl of direct even bellen naar 038 331 43 85.

Op de hoogte blijven?

Was u net te laat met zoeken. En ziet u de ideale tweedehands machine aan uw neus voorbij gaan. Dat hoeft niet. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe occasions op de website? Of heeft u simpelweg geen zin om iedere dag op de website te speuren. Schrijf u dan snel in voor de occasion nieuwsbrief. Dan sturen wij u direct een update, zodra er nieuwe occasions zijn toegevoegd. Wel zo makkelijk. En bent u er als de kippen bij!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!