CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

07 01 2020 - 09 01 2020

Schouten op de SMTB 2020

Van 7 tot en met 9 januari staat Schouten op de SMTB 2020 in Vijfhuizen. Dé mechanisatiebeurs van het jaar voor bloemen-, bollen- en vaste planten sector. Kom langs, bekijk onze nieuwste oplossingen en ontdek wat Schouten voor u kan betekenen.

Schouten staat ook dit jaar samen met de dochterbedrijven Bercomex en Invaro Services and Supplies op de SMTB. Vorige editie hebben wij ons nieuwe uiterlijk geïntroduceerd. Ook dit jaar hebben wij niet stil gestaan. U kunt onze laatste innovaties ontdekken op het gebied van bloembollen, aardappels en groente! Wij vertellen u er graag meer over.

Ontdek ons

We werken continu aan innovatie. Ook bij onze conventionele machines en modulaire systemen. Kom naar onze stand en ontdek de laatste ontwikkelingen. Laat u bijpraten over de nieuwste technieken. En voorlichten over uw kansen om uw rendement te verhogen.

Altijd aanwezig

Schouten is een vaste standhouder op de jaarlijkse SMTB beurs. Het is de belangrijkste beurs voor de mechanisatie in Nederland. Op een oppervlakte van 10.000 m2 en rond de 100 standhouders.
Ons standnummer wordt binnenkort toegevoegd aan dit bericht.
Klanten, partners en collega’s nodigen we van harte uit in de Haarlemmerexpo in Vijfhuizen. We zien u graag op 7, 8 of 9 januari!

DETAILS

Datum:

07 01 2020 - 09 01 2020

Locatie:

HaarlemmerExpo, Vijfhuizen

DEEL DIT EVENEMENT:

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!