Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

31 01 2019

Landelijke Pootaardappeldag

Op 31 januari staat Schouten op de Landelijke Pootaardappeldag in 'T Voorhuys in Emmeloord. Een volledige dag met presentaties voor pootgoedtelers, aanwezigheid van deskundigen en stands uit het bedrijfsleven. Schouten is deze dag aanwezig en kun je op de stand bezoeken voor informatie of vragen over de pareltjes onder de pootaardappelen machines.

Na een succesvol evenement vorig jaar, is Schouten ook dit jaar weer aanwezig met een stand. Hier kunt u onze laatste innovaties ontdekken op het gebied van pootaardappelen! We vertellen u er graag meer over.

Laat je inspireren

Ben jij benieuwd naar de nieuwste innovaties op het gebied van pootaardappelen? Wij praten u graag bij onder het genot van een verse bak koffie. Kom langs en ontdek wat wij kunnen bijdragen aan uw sortering en verwerking van pootgoed.

De hele dag

Van ’s ochtend 9.30 uur tot ’s middags 17.00 uur kunt u ons bezoeken op de bedrijvenmarkt. Met meer dan 300 bezoekers en interessante gastsprekers belooft het ook dit jaar weer een succes te worden. Met als thema ‘kwaliteit telt’ mag Schouten zeker niet ontbreken.

We zien u graag op 31 januari in ’t Voorhuys in Emmeloord!

DETAILS

Datum:

31 01 2019

Locatie:

't Voorhuys, Emmeloord

Tijd:

9.30 - 17.00

DEEL DIT EVENEMENT:

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!